Lyx marockansk hammam:

Marokansk Hammam Paket

Välkommen till vår Lyx Marockansk Hammam-paket, där du kan uppleva en avkopplande och lyxig marockansk hammam-upplevelse.

Denna unika behandling inkluderar flera steg för att rena och förnya din hud och öka din allmänna avkoppling.

Först kommer du att få en traditionell tvättning med marockansk sabon beldi-tvål, som varsamt rengör din hud och lämnar den mjuk och strålande. Därefter kommer du att njuta av en infraröd bastu, som ger en djup värme som lindrar stress och spänningar i kroppen samtidigt som den ökar blodcirkulationen och öppnar upp hudcellerna inför nästa steg i behanlingen.

Efter bastun kommer du att få en noggrann helkroppsskrubbning med en marockansk skrubbhandske, kise, som avlägsnar döda hudceller och öppnar upp porerna för en mjuk och strålande hud.

För att slutföra din avkopplande upplevelse kommer du att njuta av en avslappnande helkroppsmassage som frigör spänningar i musklerna och ökar blodcirkulationen. Avsluta sedan din behandling med en avslappnande stund i vår relaxavdelning på våra uppvärmda relaxstolar.

Slutligen, en läcker frukttallrik kommer att serveras som ger din kropp viktiga vitaminer och antioxidanter samtidigt som den tillfredsställer dina smaklökar jämte varm eller kall dryck för att ytterligare öka din avkoppling och njutning.

Med vårt Lyx Marockansk Hammam-paket kan du uppleva en total avkoppling av kropp och själ. Boka din behandling idag och låt oss ta hand om dig på bästa sätt!

Andra Tjänster

Scroll to Top